03.09.2019 09:07

Sofia'nın yeni reklam filmi yayında

"Her Sofia güzel bir gelecek" sloganı reklama damga vuracak.

Hijyenik temizlik kağıdı üreticisi Lila Group’un üst segment markası Sofia, doğal ormanların yaşam için önemini vurgulayan ve kağıt üretiminde endüstriyel ağaç kullanılmasının gerekliliğine dikkat çeken yeni bir reklam filmi yayınladı.

Doğada çözünebilen yeni ambalajını kullanmaya başlayan markanın “Geleceğimiz İçin Ormanları Korur” sloganıyla ve #HerSofiaGüzelBirGelecek etiketiyle yola çıkan yeni filminde ormanların zarar görmesinin yarattığı ve yaratacağı sonuçların neler olabileceğine dair farkındalık oluşturularak, doğal ormanların sigortası olan endüstriyel ağaç tarımına dikkat çekiliyor. Üretim sürecinde yalnızca endüstriyel ormanlardan elde edilen selülozu kullanan marka, doğa konusundaki hassasiyetini tüketiciye de geçirebilmeyi hedefliyor.

Lila Group CEO’su Alp Öğücü, yeni reklam filmiyle ilgili değerlendirmesinde, “Grup olarak sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk ilkelerimiz gereği çevre konusu sahiplendiğimiz alanlardan bir tanesi. Hammaddesi selüloz olan ve artık temel ihtiyaç malzemesi haline gelen bir alanda faaliyet gösteriyoruz. İlk günden bu yana tüm ürünlerimizde bu amaçla yetiştirilen sertifikalı endüstriyel ağaçlardan elde edilen selüloz kullanıyor, geleceğimiz için doğal ormanlarımızın korunmasına destek oluyoruz. Ülkemizde de geçmiş yıllarda başlattığımız çalışmalarla endüstriyel ağaç tarımının gelişmesine katkı sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz.” dedi.

Ülkemizde endüstriyel ağaç tarımı ve endüstriyel orman konusunun yeterli seviyede bilinmediğini söyleyen Öğücü, 2014 yılında gelecek nesillere daha yeşil ve yaşanılabilir bir dünya bırakma bilinciyle ve işinde uzman, sorumluluk sahibi ve doğal marka olma amacıyla yola çıktıklarını belirterek, “Bugün ambalajını da doğada çözünebilir şekilde yenilediğimiz Sofia markamızla hem değerini unuttuğumuz ormanlarımızın önemine vurgu yapmak hem de endüstriyel ağaçlar konusunda farkındalık yaratmak için yeni reklam kampanyamızı tüketicilerimizin beğenisine sunduk.” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.