24.01.2020 11:47

Sompo Sigorta'dan KAÇUV 2. Aile Evi'ne destek!

Sompo Sigorta, Vodafone İstanbul Maratonu'nda topladığı bağışlarla hayata geçmesine katkı sağladığı kanserli çocuklara umut vakfı (KAÇUV) 2. aile evi açıldı.

Sompo Sigorta çalışanlarının Vodafone İstanbul Maratonu’nda topladığı bağışlarla hayata geçmesine katkı sağladığı Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) Pendik 2. Aile Evi’nin açılışı gerçekleşti.Açılışa; Sompo Sigorta İnsan Kaynakları ve Akademi Genel Müdür YardımcısıIşın Mengenli ve KAÇUV Başkanı Prof. Dr. İnci Yıldız katıldı.

Açılışta Sompo Sigorta İnsan Kaynakları ve Akademi Genel Müdür Yardımcısı Işın Mengenli,“Sompo Sigorta olarak, gücümüzü ihtiyacı olanlarla paylaşmak için sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Bu vizyonla, ‘Küçücük yüreklerde büyük umutlar oluyoruz’ diyerek katıldığımız Vodafone İstanbul Maratonu’nda; 70 çalışanımız, bini aşkın bağışçıdan yardım topladı. Toplanan bağışlarla, tedavileri süresince çocukların ve ailelerin ücretsiz konakladığı Aile Evi’ne destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Adımızı 2. Aile Evi’nin bir odasına verdiği için de KAÇUV’a ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Çocukluk çağı kanserlerinin yüzde 80’inin tedavi edilebildiğini duyuyoruz. Hep birlikte el ele vererek bu sorunların üstesinden gelebiliriz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın yaşamına katkı sağlamak için tüm iş dünyasının elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyor ve bu tür anlamlı projelere katılmaya davet ediyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.