17.01.2020 14:29

"Söz ver kapatalım muslukları..."

Finish, Türkiye'nin yakın gelecekte su fakiri olma riskine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı Yarının Suyu kampanyası için reklam ve pazarlama iletişimi çalışmalarını sürdürüyor.

Ünlü oyuncu Taner Ölmez ile Kuyucuk Gölü’nde çekilen Suyun Sonu Görünüyor reklam filminden sonra şimdi de sevilen programcı Müge Anlı, Burdur Gölü’nden tüm Türkiye’ye sesleniyor.

Reklam filminde Müge Anlı; kendi gözleriyle görene kadar bulaşıkları sudan geçirmeden asla makineye koymadığını, “Kurumuş lekeler bile çıkıyormuş” diyenlere inanmadığını anlatıyor. İzleyicilere “Türkiye’nin suyu azalıyor dostlar” diye seslenen Müge Anlı, bulaşıkları sudan geçirerek her yıkamada 57 litre su harcanarak bir yılda bir göl dolusu suyu israf ettiğimizi ifade ediyor. “Artık buna son verme zamanı! Finish Quantum varken, bulaşıkları sudan geçirmeye ne gerek var?” diyerek tüketicileri su tasarrufuna çağırıyor.  Reklam filmi, “Kapatalım muslukları, suyun sonu gelmesin” sloganıyla bitiyor.



Kampanya, su tasarrufu ile ilgili mesajları daha geniş kitlelere yaymak ve bilinç kazandırmak için sosyal medyada #2020deSözVer ve #KapatalımMuslukları etiketleriyle destekleniyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.