29.04.2021 12:03

Step Media - Kiwimedi.com iş birliği!

Yenilikçi Sağlık Turizmi platformu Kiwimedi.com'un Türkiye'deki Stratejik İletişim ve Pazarlama Ajansı Step Media Oldu

Klasik sağlık turizmi kavramının yerine modern sağlık turizmi olgusunu benimseyen Londra merkezli ve 46 ülkede 372 sağlık kurumu ve klinik tarafından kullanılmakta olan uluslararası dijital tedavi arama platformu Kiwimedi.com, Türkiye ayağındaki stratejik iletişim ve pazarlama faaliyetleri için Step Media ile anlaştı.

PR, sosyal medya yönetimi, içerik yönetimi medya satın alma, etkinlik organizasyonu ve reklam süreçleri müşterilerine kreatif çözümler sunan butik çalışma modelini benimseyen Step Media, sağlık iletişimi alanındaki deneyimlerini ve network ağını yenilikçi sağlık turizm servis sağlayıcı Kiwimedi.com ile paylaşacak.

Gerçekleştirilen iş birliği konusunda Step Media kurucusu ve ajans başkanı Serap Öcal şunları söyledi “Ülkemizde son yıllarda daha bir önem kazanan sağlık turizminin uluslararası arenada daha fazla tercih edilirliğini arttırmak mümkün. Gerek tarihi ve kültürel zenginliklerimiz gerekse yeraltı ve yerüstü zenginliklerimiz buna uygun durumda. Ülkemiz sağlık kurumlarının sağlık turizmi konusunda global arenada yer alması için Kiwimedi.com yenilikçi ve güvenilir bir platform. Ajans olarak sağlık iletişimi çalışmalarında bizi tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Sağlıkta markalaşma çalışmaları ve ülke ekonomisine katkı sağlaması açısından, başta merkezi Birleşik Krallık (İngiltere, Galler, İskoçya, İrlanda) olmak üzere 46 ülkede modern sağlık turizmini benimsemiş dijital altyapısı ile hizmet veren Kiwimedi.com’un çok önemli bir değer yarattığını düşünüyorum.” dedi.

Konu ile ilgili Kiwimedi.com kurucu ortağı Metin Şeref şunları söyledi “Kiwimedi.com Avrupa’nın en geniş tedavi arama platformudur. Dijital alt yapısı ve güvenli sağlık turizmi ağı ile en modern çözümleri sunmaktadır.  Türkiye için İngiltere sağlık turizminde hedef ülkeler arasında olduğunu biliyoruz, Avrupa ve İngiltere için de Türkiye önemli bir lokasyon durumunda. Türkiye’de teknolojisi çok iyi altyapısı çok iyi hastane ve klinikler var, alanında çok başarılı hekimler ve yetenekli yetişmiş sağlık personelleri var. Hastanelerin fiziki yapısı çok iyi otelcilik hizmetleri çok iyi. Bu konuyu bizler biliyoruz. Avrupa ve dünyada Türkiye sağlık Turizmi potansiyelini ve kaliteli sağlık sunucularını anlatmak istiyoruz. 2017’den bu güne 46 ülkede faaliyet gösterdik, 2021 yılı başında aldığımız kararla Türkiye’de faaliyet göstermek üzere harekete geçtik. Faaliyette bulunduğumuz ülkelerde konusunda en iyi olan ajanslar ile çalışmayı ilke edindik. Türkiye’de de Step Media’nın bu konuda doğru adres olduğuna karar verdik. Türkiye sağlık Turizmi sektörünün uluslararası arenada tanıtımı içinde çok önemli bir misyon yüklendiler” dedi

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.