20.03.2023 14:46

TAB Gıda'ya yeni CMO

Burger King, Popeyes, Arby's, Sbarro, Usta Dönerci, Usta Pideci ve Subway'in çatı şirketi TAB Gıda'da CMO koltuğunun yeni sahibi belli oldu.

Hızlı servis restoran zinciri TAB Gıda’nın pazarlama operasyonlarını yönetecek isim belli oldu. Yedi fast food markasının çatı şirketi TAB Gıda’da pazarlama genel müdür yardımcılığı (CMO) görevine Caner Alpaslan getirildi.

Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Caner Alpaslan, yüksek lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi İletişim Stratejileri ve Halkla İlişkiler Bölümü’nde tamamladı. Kariyerine FedEx’te satış uzmanı olarak başlayan ve 10 yıla yakın süre boyunca Coca-Cola İçecek’in pazarlama departmanında farklı roller üstlenen Alpaslan, Şubat 2020’den bu yana TAB Gıda Pazarlama Direktörü olarak görev yapmaktaydı. Alpaslan, bu süreçte pek çok ödüllü kampanyaya öncülük etti, aynı zamanda ticari pazarlama, ulusal promosyonlar, marka ve sponsorluk yönetimi gibi pek çok alanda tüketici, müşteri deneyimi ve pazarlama faaliyetlerinin gelişimine katkı sundu.

Caner Alpaslan, yeni dönemde TAB Gıda CMO’su olarak şirketin 360 derece pazarlama faaliyetlerinin tamamına liderlik edecek.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.