22.08.2024 11:45

Tam Finans'ın iletişim ajansı Brandworks oldu

Türkiye'de banka dışı finans sektörünün alanındaki lider kuruluşu Tam Finans, iletişim faaliyetlerini Brandworks İletişim Danışmanlığı'na emanet etti.

Mısır’ın ilk ve tek unicorn’u MNT-Halan’ın yatırımı ve ölçeklenebilir teknolojisi ile daha hızlı büyümeye, genişletilmiş ürün ve hizmet seçenekleri sunmaya odaklanan Tam Finans’ın iletişim faaliyetlerini Brandworks İletişim Danışmanlığı yürütecek.

Türkiye faktoring sektöründe banka dışı finans kuruluşları arasında ilk ve tek Ar-Ge merkezine sahip olan Tam Finans 1 milyar TL’yi aşan öz kaynağı, güçlü mali yapısı ve dijital altyapısının yanı sıra teknolojiyi takip eden yenilikçi yaklaşımı ile başarı hikayemize yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

50’den fazla sektöre 360 derece halkla ilişkiler hizmeti

2009 yılından bu yana ulusal ve uluslararası arenada farklı sektörlerde faaliyet gösteren 100’e yakın marka ve pek çok tecrübeyi iş süreçlerine sığdıran Brandworks; geleneksel ve dijital medya süreçlerinin yürütülmesinin yanı sıra kurumsal iletişim, sürdürülebilir itibar yönetimi, stratejik danışmanlık gibi uzmanlıklarıyla 50’den fazla sektöre 360 derece halkla ilişkiler hizmeti veriyor.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.