05.05.2020 13:11

"Terk Etme Sev" çağrısı...

Baharın gelişini müjdeleyen Hıdrellez'de İstanbul Veteriner Hekimler Odası (İVHO) ve Procne Kadın Korosu işbirliğinde bir klip yayınlandı.

Videoda Ederlezi (Hıdrellez) şarkısı eşliğinde doğanın uyanışıyla birlikte tabiat ve hayvan sevgisi işleniyor, son günlerde sokağa terk edilen hayvanların sayısındaki artışa dikkat çekiliyor.

Pandemi koşullarında tüm koristler görüntüleri evlerinde ve bahçelerinde kendi imkanlarıyla çektiler, ses ve enstrüman kayıtlarını yaparak bir araya getirdiler. İVHO da drone çekimi gerçekleştirerek sokak hayvanlarını görüntüledi ve klip haline getirdi. Yayınlanması içinse özel anlamı dolayısıyla Hıdrellez günü seçildi. Çünkü Hıdrellez ateşinin yanıp, toprağın uyandığı bu coşkulu günde doğanın bize birer armağanı olan hayvan dostlarımızı da kucaklama vaktidir.
Ederlezi şarkısının Procne Kadın Korosu tarafından seslendirildiği klipte, doğa tahribatına dikkat çekiliyor, evcil hayvanlardan insanlara COVİD 19’un bulaşmadığı hatırlatılıyor ve konuya “TERK ETME, SEV” mesajıyla dikkat çekiliyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.