13.11.2019 09:02

Terra Pizza'dan açık davet

Markanın yeni reklam filmi yayında.

Terra Pizza, pizzanın paylaşıma en uygun yiyeceklerden biri olması ve her diliminde kutlanmaya değer anlar yaratmasının öne çıkarıldığı yeni bir reklam filmi yayınladı.

“Gel Beraber Olsun” sloganıyla hayata geçirilen filmde bir gencin evinde yaşanan pizza paylaşımı konu ediliyor. Gencin sipariş ettiği pizzayı paylaşma niyetinin dalga dalga yayıldığı eğlenceli film, Tribal Worldwide İstanbul imzası taşıyor.

 

Markanın yeni reklam filmini değerlendiren Terra Pizza Pazarlama Direktörü Semih Dadaş, “Filmde birliktelik, paylaşım ve kutlama gibi bizimle özdeşleşen duyguları vurgulamak istedik. Markamızın eğlenceli, özgün ve samimi duruşunu yansıttık. Lokal değerlere sahip bir marka olarak ve pizza severlerin keyifli anlar yaşamalarına ortak olmak için tüketicilerimize yeni dönemde ‘Gel Beraber Olsun’ diyoruz. Bu slogana uygun olacak şekilde reklam filmimizde sıcak, samimi bir ortamda pek çok insanı bir araya getirdik, birliktelikleri pizzalarımızla taçlandırdık, herkesi lezzetli pizzalarımızın etrafında buluşturduk” dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.