22.09.2020 11:26

TGRT Haber ünlü isim ile anlaştı!

26 Eylül'den itibaren hafta sonları ekran karşısına Sabah köşe yazarı Ferhat Ünlü geçecek.

Ünlü kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki hafta sonundan (26-27 Eylül) itibaren TGRT Haber TV’nin 'in hafta sonu ana haberlerini sunmaya başlayacağım. Artık her cumartesi, pazar 19:45-20:45 arası TGRT Haber'de birlikteyiz. Yorum da içeren dinamik bir haber sunumu olacak. Tanıtımı, bu hafta sonu ayrıca paylaşacağım” ifadelerini kullandı.

Deneyimli isim daha önce TRT Haber'de 'Kırmızı Bülten', TGRT Haber'de 'Kozmik Masa', TV NET’te 'İstihbarat' ve 'Haber Analiz' adlı programların moderatörü olarak ekran önünde bulunmuştu.

 FERHAT ÜNLÜ KİMDİR?

Ferhat Ünlü, 1975 yılında Adana'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdi. 1995-2004 yılları arasına Yeni Şafak Gazetesi, 2005-2007 yılları arasında da Haftalık Dergisinde çalıştı. Ferhat Ünlü, aynı zamanda yayın hayatı sona eren Virgül (Dergi) ve Dergibi adlı edebiyat dergilerinde yazılar yayınladı. Sabah Gazetesi'nde ise 2007 yılında muhabir olarak çalışmaya başladı. Ünlü, ayrıca 2009 yılında kurulan Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Bölümünün editörü olarak görev aldı. Daha sonra TV NET televizyonu ve Sabah Gazetesi’nde çeşitli görevlerde bulundu.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.