16.04.2024 12:49

TikTok Reklam Ödülleri için başvuru dönemi başladı

Bu yıl ilk kez METAP bölgesinde düzenlenecek organizasyon için son başvuru tarihi 6 Eylül 2024.

Daha önce farklı bölgelerde düzenlenmesinin ardından bu yıl ilk kez METAP (Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Mısır, Türkiye, Güney Afrika, Pakistan) bölgesinde gerçekleşecek TikTok Reklam Ödülleri için başvuru dönemi başladı.

En özgün, yaratıcı, eğlenceli ve ilham veren reklam kampanyaları aracılığıyla TikTok’un öncü marka ve ajanslarını ödüllendirmeyi hedefleyen TikTok Reklam Ödülleri altı ana kategoride düzenlenecek. Bölgedeki tüm marka ve ajansların başvurularına açık olan organizasyonda başvuru dönemi 6 Eylül 2024 itibarıyla kapanacak. Kazanan marka ve ajanslar kasım ayında açıklanacak.

Bölgedeki marka ve ajansların TikTok’ta sergilediği yaratıcılığı göstermek ve takdir etmek için TikTok Reklam Ödülleri METAP’ı başlatmaktan duydukları heyecanı dile getiren TikTok Küresel İş Çözümleri, Ortadoğu, Türkiye, Afrika, Orta ve Güney Asya Genel Müdürü Shadi Kandil, “Bu ödül programı sınırları zorlayan, kitleleri etkileyen ve anlamlı bir etki yaratmayı başaran kampanyaları öne çıkarmayı amaçlıyor. METAP bölgesinden gelecek başvuruları görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.