03.03.2022 11:05

TikTok'ta video süreleri uzuyor

Platformda maksimum 3 dakikayla sınırlandırılan video süreleri 10 dakikaya uzatılacak.

TikTok, son olarak geçtiğimiz Temmuz ayında 60 saniyeden 3 dakikaya çıkardığı maksimum video süresini 10 dakikaya yükseltme kararı aldı.

Video uzunluğunu genişletme hamlesi, TikTok’u 2021’de 28,8 milyar dolarlık reklam geliri elde eden YouTube’a daha sıkı bir rakip haline getirirken; içerik oluşturuculara da yemek tarifleri, güzellik eğitimleri, eğitim içerikleri, skeçler ve daha fazlasını çekerken daha fazla zaman ve esneklik sağlayacak.

Bir TikTok sözcüsü gelişmeye dair, “Her zaman topluluğumuza değer katmanın ve TikTok’ta sunduğumuz deneyimi zenginleştirmenin yeni yollarını düşünüyoruz. Geçen yıl, daha uzun videolar sunarak topluluğumuza TikTok’ta içerik oluşturmaları için daha fazla zaman tanıdık. Bugün, dünyanın dört bir yanındaki içerik oluşturucularımıza daha yaratıcı olanaklar sunacağını umduğumuz 10 dakikaya kadar olan videoları yükleme özelliğini sunmaktan heyecan duyuyoruz” açıklamalarında bulundu.

TikTok, içerik üreticilerinin daha uzun videolar çekmesine izin veren özelliği önümüzdeki haftalarda küresel çapta kullanıma sunacak.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.