20.09.2019 17:03

Tuğrul Cora, UiPath Türkiye Genel Müdürü oldu

Robotik süreç otomasyonu şirketi UiPath Türkiye’de atama: Tuğrul Cora, bölge direktörlüğünden Türkiye genel müdürlüğüne atandı.

Robotik süreç otomasyonu (RPA) ve yapay zekâ şirketi UiPath, Tuğrul Cora’yı bir senedir yürüttüğü Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika İş Ortaklıkları Direktörlüğü’nden sonra Türkiye Genel Müdürü olarak atadığını duyurdu.

UiPath, Türkiye’de faaliyete geçtiği Ekim 2018’den bu yana 75’ten fazla kurumsal müşteriye ulaştı. UiPath’in dijital dönüşümlerini hızlandırarak verim ve üretkenliklerini artırdığı müşterileri arasında Türkiye’nin en büyük bankaları, sigorta şirketleri, üretim, perakende, telekomünikasyon, enerji ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren büyük kuruluşlar ve Türkiye’nin en büyük kamu kurumları yer alıyor.

UiPath, Türkiye’de 75 kurumsal müşteriye ulaştı

UiPath Avrupa Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, açıklamasında “Bir yıldan daha kısa bir süre içinde, deneyimli ekibimiz ile Türkiye’de birçok büyük kurumu Robotik Süreç Otomasyonu ve Yapay Zekâ teknolojileriyle buluşturduk. Müşteri odaklı yaklaşımımızla, müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuklarını hızlandırmaya ve hedefledikleri iş sonuçlarını elde etmelerine yardımcı olmaya kararlıyız” dedi.

UiPath Türkiye Genel Müdürü Tuğrul Cora açıklamasında “UiPath’in kurumlara sunduğu robotik süreç otomasyonu ve yapay zekâ teknolojileri sayesinde kurumlar, hız ve verimlilik artışı sağlıyor, hataları ortadan kaldırıyor, ortaya çıkan ilave iş gücü sayesinde çalışanları daha katma değerli işlere yönlendirerek hem müşteri memnuniyetini hem de çalışan motivasyonunu artırıyor ve bu sayede dünya ile çok daha etkin bir şekilde rekabet ediyorlar” dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.