02.06.2020 10:51

Tukcell, yazılım üzerine istihdam sağlayacak...

Turkcell, Covid-19 döneminde artan müşteri ihtiyaçları doğrultusunda, ilgili departmanlarda çalışmak üzere yeni yazılım geliştirme uzmanları işe alacağını duyurdu.

TURKCELL, COVID-19 döneminde artan müşteri ihtiyaçları doğrultusunda, ilgili departmanlarda çalışmak üzere yeni yazılım geliştirme uzmanları işe alacak. Yerli ve milli teknoloji geliştirmek üzere çalışacak uzmanların işe alım süreçleri tamamen dijital ortam üzerinden gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin dijital dönüşüm öncülüğünü üstlenen Turkcell, COVID-19 ile beraber değişen ve artan müşteri ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek için yazılım geliştirme ekibini büyütecek. Yerli ve milli teknoloji üretiminin daha da önem kazandığı bu dönemde Turkcell Dijital Servisler ve Çözümler, CRM, Network Teknolojileri Geliştirmeleri, Finansal Teknolojiler ve Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri gibi alanlarda çalışmak üzere 80 yazılım geliştirme uzmanı (developer) işe alınacak.

İlgili mühendislik fakültelerinden dört yıllık örgün öğretim lisans mezunu olan, iki yılı aşkın mesleki tecrübesi bulunan yazılım geliştirme uzmanları, yeni açılacak pozisyonlara "kariyerim.turkcell.com.tr" adresi ve Turkcell Linkedin sayfası üzerinden 15 Haziran 2020 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Dijital işe alım süreci

Adayların işe alım süreçleri, Covid-19 döneminde evden çalışma düzenine geçen Turkcell İK ekiplerince tamamen dijital ortamda gerçekleştiriliyor. İnternet üzerinden yapılan başvuruların ardından istenen koşulları karşılayan adaylarla, yerli iletişim ve yaşam platformu BiP üzerinden online mülakatlar ve teknik testler yapılıyor.

Mülakatı geçen adayların işe alım işlemleri dijital imza sayesinde online ortamda gerçekleştirilirken, oryantasyon süreçleri de yine online toplantılar ve online sınıf içi eğitimlerle tamamlanıyor. Yeni Turkcell'lilerin ilk günlerinde onlara Turkcell kültürü, çalışma ortamı, ekip dinamikleri gibi konularda rehberlik ederek hayatlarını kolaylaştıran Beyaz Gölge uygulamasının yanı sıra Dijital Beyaz Gölge de BiP kanalı üzerinden hayata geçirildi. Yeni Turkcell'liler merak ettikleri soruların yanıtlarına da dijital ortamdan ulaşabiliyorlar.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.