23.10.2019 13:30

Türk Hava Yolları'ndan yeni uçuş emniyet videosu!

Videonun yaratıcı süreci Worldwide Türkiye tarafından üstlenilirken, yapımı da Türkiye'nin önde gelen görsel efekt ve animasyon stüdyolarından Lighthouse VFX tarafından gerçekleştirildi.

Yeni İstanbul Havalimanı’na taşınılması ve yeni 787-9 Dreamliner uçaklarının filoya katılması gibi son dönemde birçok farklı yeniliği yaşayan Türk Hava Yolları, bu süreçte uçuş emniyet videosunu da yeniledi. İlk gösterimi, 787-9 Dreamliner’ın Türkiye’deki ilk seferinde yapılan ve Eylül ayı itibarıyla tüm Türk Hava Yolları filosunda yayınlanmaya başlanan uçuş emniyet videosu, yolculara uçuş öncesinde ve sırasında uymaları gereken emniyet kurallarını dikkat çekici ve izlemesi keyifli bir animasyonla hatırlatıyor.

Yılda 80 milyonun üzerinde yolcunun izleyeceği videonun yaratım süreci

Innocean Worldwide Türkiye tarafından üstlenilirken, yapımı da Türkiye’nin önde gelen görsel efekt ve animasyon stüdyolarından Lighthouse VFX tarafından gerçekleştirildi. 30 farklı artistin tasarladığı ve dünya standartlarında bir prodüksiyon kalitesiyle hayata geçirilen animasyon filmde, işitme engelliler için hazırlanan özel bölümler, dünyada ilk defa işaret dili uzmanlarının kontrolünde animasyon karakterlerle canlandırıldı.

Reklamveren: Türk Hava Yolları

Ajans: Innocean Worldwide Türkiye

Prodüksiyon Şirketi: Lighthouse VFX

Müzik: JingleTV

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.