14.01.2019 15:23

Türkiyem TV yayın hayatına başladı

Yayınlarına 2 yıl ara veren Türkiyem TV, yeni yönetimi, yeni kadrosu ve yepyeni programlarıyla bugünden itibaren yeniden yayın hayatına başladı.

7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek içeriklerin bulunduğu Türkiyem TV, medya sektöründe yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Türkiyem TV’nin kadrosunda Prof. Dr. İskender Öksüz, Yavuz Selim Demirağ, Yağmur Tunalı ve Taner Topçu gibi duayen isimler de yer alıyor.

Türkiyem TV Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ünser, Türkiyem TV’nin hedefini medyada duyulmayanların sesi olarak açıkladı. Ünser, “Böyle bir kanal açma projemiz belli bir süredir devam ediyordu. Yeni, genç ve dinamik bir ekip kurduk. Yaptığımız yayınlar genel ahlak kurallarını ve basın meslek ilkeleri çerçevesinde olacak. Yeni ve genç bir ekibimiz var elbette ki bazı hatalarımız olabilir, şimdiden bütün izleyicilerimizin hoşgörüsüne sığınıyoruz” dedi.

Türkiyem TV yönetiminin 16 Ocak Çarşamba günü, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı bir kokteyl düzenleyeceği de açıklandı.

Türkiyem TV frekans bilgileri ise şöyle; Frekans: 12265 Polarizasyon Vertical/Dikey Symbol Rate 27500 FEC 5/6 TÜRKSAT 4/A

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.