10.09.2024 11:44

TurkNet'e yeni pazarlama direktörü

TurkNet'te pazarlama direktörü olarak görev yapacak isim belli oldu.

Yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam eden TurkNet’te üst düzey bir atama gerçekleşti. Aysun Karabıyık Sarıkaya, TurkNet’in yeni pazarlama direktörü olarak göreve başladı.

İstanbul Üniversitesi’nde aldığı işletme eğitiminin ardından Amsterdam Üniversitesi’nde psikoloji yüksek lisansı yapan Aysun Karabıyık Sarıkaya, stratejik planlama uzmanı olarak başladığı kariyerine TGRT TV’de araştırma uzmanı ve Ogilvy&Mather’da müşteri ilişkileri müdürü olarak devam etti.

Camper, Gas, G-Star ve Tommy Hilfiger markalarında pazarlama iletişimi müdürü görevini üstlenen Aysun Karabıyık Sarıkaya, sonrasında Effect Halkla İlişkiler’de müşteri ilişkileri direktörü olarak görev yaptı. 2009 yılından itibaren ise 11 yıl boyunca Lenovo’da genel müdür yardımcısı unvanıyla tüm pazarlama ve iletişim faaliyetlerinin yönetiminin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinin sorumluluğunu üstlendi.

2020 yılında Lenovo’daki görevinden ayrılan Karabıyık, start-up ekosistemine girdi ve şirket kurma/satma deneyimleri edindi. PulpoAR’da yönetim danışmanı olarak çalışmalarını sürdürdükten sonra Avrupa’nın en büyük IoT şirketi olan Ankaref İnovasyon’da CMO olarak görev aldı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.