16.01.2020 09:31

Ünlü inşaat firmasıdan Katarlı Grup ile işbirliği!

Suudi Al Rajhi Group ile anlaşmaya varan Beyttürk İnşaat, Yalova ve çevresindeki projelerinin işletmesi alanında da Katar menşeili Retaj Group ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Yapılan anlaşmayı değerlendiren Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, 5 yıllık süreçte 100 milyon dolarlık işlem hacmi hedeflediklerini söyledi. Barman: "Bu süre içinde 250 binin üzerinde Arap turiste ulaşmayı amaçlıyoruz." dedi. Geçtiğimiz yıl itibarıyla Katar ile diplomatik ilişkilerin 45'inci yılını kutladıklarını da söyleyen Barman: "Böyle bir dönemde işbirliğimizin ulaştığı seviyeden gurur duyuyoruz. Katarlı Retaj Group ile Beyttürk arasında ki işbirliği anlaşması birçok alanda Türkiye ekonomisine önemli katkıda bulunacak." şeklinde konuştu.

Beyttürk İnşaat, Suudi Arabistan’ın önde gelen kuruluşlarından Al Rajhi Group ile İstanbul, Bursa ve Yalova çevresinde konut, rezidans ve otel yatırımları konularında işbirliği yapmak üzere bir mutabakat zaptı imzalamıştı. 

Beyttürk İnşaat’ın Üsküdar’daki merkezinde gerçekleştirilen imza töreninde açıklama yapan Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman; Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektöründeki büyüme hedeflerini özellikle Körfez ülkelerine yönelik belirlediklerini söyledi.

Beyttürk İnşaat olarak katıldıkları fuarlar ve gerçekleştirdikleri uluslararası çalışmalar ile Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunmaktan memnun olduklarını ifade eden Muhammet Uğurcan Barman, Körfez ülkeleri ile son yıllarda mütekabiliyet yasası ile birlikte hızla gelişen ilişkilere bağlı olarak bölge yatırımcılarından yoğun ilgi gördüklerini belirtti.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.