19.08.2024 11:51

UPS'te üst düzey atama

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Ülke Pazarlama Müdürü olarak görev yapacak isim belli oldu.

Hızlı ve güvenilir yurtiçi ve yurtdışı lojistik çözümleriyle 100 yılı aşkın süredir müşterilerinin gönderi ihtiyaçlarını karşılayan UPS, sektörün deneyimli isimlerinden Çiğdem Ünal Küçük’ü Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) ülke pazarlama müdürü olarak atadığını duyurdu.

Marka yönetimi ile pazarlama stratejileri geliştirme konularında 18 yıllık deneyime sahip olan Çiğdem Ünal Küçük, sorumlu olduğu pazarlarda UPS’in marka iletişimi, büyüme stratejileri, fiyatlandırma ve gelir artışından sorumlu olacak. Ülke Başkanı Tolga Biga’ya raporlama yapacak olan Küçük, pazarlama ve iletişim stratejilerinin yanı sıra müşteri ilişkileri yönetimi ve ihtiyaçlara yönelik hedeflerin belirlenmesi gibi alanlarda da çalışacak. Ayrıca Türkiye merkezli olarak Türk Ticaret Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen İhracat Akademisi programı gibi projelere liderlik ederek, KOBİ’lerin yeni ve kârlı pazarlara açılmaları için gerekli bilgi, içgörü ve stratejilerle donatılmalarına yardımcı olacak.

Chicago Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Çiğdem Ünal Küçük, son olarak Divan Grubu Marka ve Kurumsal İletişim Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak görev yapmaktaydı. Burada markanın dönüşümü ile pazarlama stratejilerinin geliştirilmesine öncülük eden Küçük, Divan Grubu’ndaki görevinden önce de Amazon Türkiye, TeknoSA, Mey/Diageo ve Coca-Cola İçecek’te kilit pozisyonlarda büyüme ve pazarlama faaliyetlerine katkıda bulundu.

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Ülke Müdürü Tolga Biga atama haberini, “Çiğdem Ünal Küçük’ü Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Ülke Pazarlama Müdürü olarak aramıza katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onun liderliğinde, pazarlama girişimlerimizde müşterilerimizi öncelikli tutmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin avantajlı coğrafi konumu ve Avrupa ile güçlü ticaret bağları göz önüne alındığında, özellikle bölgemizde önemli büyüme fırsatları olduğuna inanıyoruz. Hükümetimizin Serbest Ticaret Anlaşmaları (STA) üzerine odaklanması, küresel ticaret fırsatlarını daha da artırarak bu potansiyeli güçlendiriyor. Doğru destekle, bu bölgedeki KOBİ’lerin artan ihracat faaliyetleriyle genişleme potansiyelinin muazzam olduğuna inanıyoruz” sözleriyle değerlendirdi.

Çiğdem Ünal Küçük ise yeni göreviyle ilgili açıklamasında, “Yeni dönemde hedefim sorumlu olduğum pazarlarda müşterilerimizi yaptığımız işin merkezinde tutarak, her ölçekten işletmeyi güçlendirmek, onları küresel ticaretle buluşturmak ve büyümelerine katkıda bulunmak olacak. Bu dinamik pazarda başarıya giden yolda birlikte ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

 

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.