31.07.2019 09:06

Vedat Milor'a çattı!

Vedat Milor saldırıya uğramasıyla ilgili gazeteci Şirin Payzın'ın paylaşımlarına tepki gösterdi.

 Ünlü gastronomi uzmanı Vedat Milor bugün sosyal medya hesabından Burgazada'da fazla masa koyarak yolu işgal ettiğini belirttiği işletmenin çalışanı tarafından denize doğru itildiğini duyurmuştu.

Vedat Milor'un bu paylaşımlarının ardından Milor ile gazeteci Şirin Payzın arasında sosyal medya üzerineden tartışma yaşandı.

Payzın'ın ''Doğrusu olayı bir de garson, mekan sahibi ve çalışandan da dinlemek isterim. Gerçekten ne olmuş?'' paylaşımına Milor, ''Gerçek olup olmadığını merak ettiğiniz şey nedir? Burgazada’da kaldırımda yürüyemediğimiz mi? Beyefendinin beni omuzlarımdan denize doğru itmesi mi? Yoksa her ikisi de mi?'' şeklinde yanıt verdi.

Payzın daha sonra ise işletme sahibine ulaştığını belirterek ''Burgazada’daki adakeyf ‘in sahibi Hakan Bey’i aradım, dinledim.Vedat Milor ‘u çalışan garson denize itmiş mi gerçekten?kim kime hakaret etmiş mi?olayın esası nedir? yövmiyeyle çalışan garson gece yarısı masalar toplanırken “ sana ne lan “demiş mi?karşı tarafın görüşü birazdan'' paylaşımını yaptı. Milor ise bu paylaşıma ''Pulitzer Ödülü’ne kadar gidebilir bu işin sonu...'' şeklinde yanıt verdi.+

Payzın son olarak ise işletmeyle ilgili Milor'un 2014 tarihli bir yazısını paylaşarak ''Vedat Milor’un hedefine giren Adakeyf’le ilgili yazısı..2014 tarihli.madem masa düzeni şikayetiniz vardı ertesi gün açıp sahibine söyleseydiniz. masalarla mücadele çalışan garson üzerinden mi yapılır?'' ifadelerini kullandı.

Milor ise Payzın'a ''Yazı ile bu konunun ilgisini kamuoyuna izah edebilir misiniz lütfen? Ben boşlukları doldurmakta biraz zayıf kalıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var.'' şeklinde yanıt verdi.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Vedat Milor ile telefonda görüştüğünü, restorana cezai yaptırım uygulandığını açıklamıştı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.