28.09.2022 11:52

vivo, Dünya Kupası Katar 2022™'nin resmi sponsoru oldu

vivo, Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'nın resmi akıllı telefonu ve akıllı telefon sektöründeki tek resmi sponsoru olduğunu duyurdu.

Buna ek olarak vivo, FIFA’nın (Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği) 118 yıllık tarihindeki ilk resmi katlanabilir akıllı telefon olan yeni vivo X Fold+ modelini Çin pazarına tanıttı.

Şirket, sektörde lider konumda bulunan, katlanabilir ekran teknolojisine ve verimli ofis uygulamaları paketine sahip vivo X Fold+  modeliyle 5 milyar kişilik global bir izleyici kitlesini çekmesi beklenen FIFA Dünya Kupası Katar 2022™’nin hazırlıklarının en ileri teknolojilerle tamamlanmasına ve organizasyonun başarıyla gerçekleştirilmesine destek olmayı hedefliyor.

vivo’nun Sponsorluğunu Üstlendiği İkinci Dünya Kupası!
Bu sene Katar’da düzenlenecek turnuva, 2017 yılında FIFA ile 6 yıllık sözleşme imzalayan vivo’nun sponsorluğunu yaptığı ikinci dünya kupası olma özelliğini taşıyor. Ayrıca teknoloji devi vivo, o tarihten bu yana FIFA Dünya Kupası Rusya 2018™’in yanı sıra FIFA Konfederasyonlar Kupası 2017™, FIFA Arap Kupası Katar 2021™ ve UEFA EURO 2020™ şampiyonalarının da sponsorluğunu üstlendi.

2014 yılında globalleşme yolculuğuna başlayan vivo, bugün dünya çapında 60 üzerinde ülkede faaliyetlerini sürdürüyor. Tüketici taleplerine daima bağlılığını koruyan vivo, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara mükemmel akıllı telefonlar ve farklı ürünler sunmayı hedefliyor. Dünya çapında kurduğu bağlantılarla birçok inovasyona imza atan vivo, bugün tüm dünyada 400 milyondan fazla aktif kullanıcıya hitap ediyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.