27.12.2023 11:22

WhatsApp web'e durum güncellemeleri geliyor!

WhatsApp, kullanıcıların durum güncellemelerini web arayüzü üzerinden paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özellik sunarak kullanıcı deneyimini artırmaya hazırlanıyor.

En önde gelen mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcıların durum güncellemelerini web arayüzü üzerinden paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özellik sunarak kullanıcı deneyimini artırmaya hazırlanıyor.

Durum güncellemeleri WhatsApp web sürümüne geliyor.

Bu gelişme, kullanıcılara web tarayıcısı olan herhangi bir cihazdan güncellemeleri paylaşma seçeneği sunarak WhatsApp'ı çeşitli cihazlarda daha çok yönlü ve erişilebilir hale getirme yolunda önemli bir adım.

WhatsApp'ın 2020 yılında kullanıma sunduğu bir özellik olan geçici durum güncellemeleri, platformu Snapchat ve Telegram gibi diğer mesajlaşma uygulamalarının belirlediği trendleri takip eden popüler bir eklenti oldu.

WhatsApp ve Instagram için yeni özellik!

Ancak şimdiye kadar, durum güncellemelerini paylaşma sadece Android veya iPhone cihazıyla sınırlıydı. Diğer cihazları aynı kullanıcı hesabına bağlama özelliğine rağmen, kullanıcılar güncellemeleri yalnızca birincil akıllı telefonlarından göndermekle sınırlıydı. 

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.