02.07.2020 17:08

WhatsApp yeni özelliklerini duyurdu!

WhatsApp resmi Twitter hesabı üstünden yeni özelliklerini duyurdu.

WhatsApp artık, masaüstü kullanıcılarına karanlık modu resmi olarak sunuyor. Bunun yanı sıra, grup olarak yapılan görüntülü konuşmalar için iyileştirmeler yapıldı.

Ayrıca, Linux tabanlı işletim sistemi olan KaiOS için geliştirilen sürümde, WhatsApp durumları için yeni özellikler ve animasyonlu çıkartma özelliği geldi.

Son olarak WhatsApp, QR kodları da kullanıma sunacağını açıkladı. Mark Zuckerberg açıkladı: WhatsApp'tan para gönderme devri başladı!

Uzun zamandır Hindistan'da test aşamasında olan WhatsApp özelliği, Brezilya'da da aktif oldu. Facebook'un kurucusu Mark Zeckerberg'in Facebook hesabı üstünden yaptığı paylaşımla birlikte, Brezilya'da yaşayan kişiler WhatsApp'tan para gönderip alabilecekler.


Tüm bunların yanı sıra artık işletmeler WhatsApp üstünden satış yapabilecek. Bu uygulamaların Brezilya'da başlamasından sonra, dünya genelinde ne zaman yayınlanacağı merak edilen bir başka nokta.

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in Facebook hesabı üstünden yaptığı paylaşımda, "Bugün Brezilya'da WhatsApp kullanan kişiler için ödeme özelliğini başlatıyoruz. Fotoğraf paylaşmak kadar kolay para gönderip alıyoruz. Ayrıca küçük işletmelerin WhatsApp'ta satış yapmalarını sağlıyoruz.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.