06.08.2021 11:44

WhatsApp'a yeni özellik geldi

Son olarak sunduğu yeni kullanım sözleşmesi ile fazlasıyla kan kaybı yaşayan uygulama şimdi yeni bir güncelleme ile gündemde.

Bu güncellemenin ana teması ise karşı tarafa gönderilen fotoğraf ve videolar üzerine kurulu. İşte kullanıcılara servis edilecek bu yeni güncelleme hakkındaki detaylar.

Ortaya konan verilere göre artık kullanıcılar birbirlerine kaybolma özelliğine sahip fotoğraf ve videolar gönderebilecek. Yani bir sohbet esnasında kaybolma özelliği kullanılarak gönderilen fotoğraf ve videolar, karşıdaki kişi tarafından yalnızca bir kez görüntülenebilecek ve sonrasında kaybolacak. Bu sistemin, Instagram’da olduğu gibi çalıştığını net bir şekilde söyleyebiliriz.

Tabii fotoğrafı kalıcı hale getirmenin de yolları yok değil. Örnek vermek gerekirse kaybolma özelliğine sahip olan bir fotoğraf açıldığında, bunun ekran görüntüsü alınabilir. Böylece fotoğraf, telefonunuzda kalıcı hale gelecektir. Aynı şeyi video kısmında da yapmak mümkün. Eğer kaydedici kullanırsanız, bir kez görebileceğiniz videoyu kaydedebilir ve böylece yine telefonunuzda kalıcı hale getirebilirsiniz. Bunu yaptığınız zaman karşı tarafa herhangi bir uyarının gitmeyeceğini de söyleyebiliriz.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.