24.06.2021 11:47

Wimbledon reklam kampanyası

Wimbledon'ın organizatörü AELTC'den turnuvaya sayılı günler kala dünyanın dört bir yanındaki taraftarların heyecanına ortak olan kampanya.

Wimbledon’a sayılı günler kala, turnuvayı organize eden All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC) bu yılki Wimbledon turnuvasının kalbine taraftarları koyan bir kampanya yayınladı. “It’s a Wimbledon Thing” başlıklı kampanya, tenisin ötesine geçen bir tutku olan Wimbledon taraftarlığının benzersizliğini kutlarken, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar taraftarların turnuvanın meşhur geleneklerini alıp kendilerine ait kıldığı vurgusu taşıyor.

Kampanya kapsamında yayınlanan reklam filminde Londra, New York, Tokyo ve Tayland gibi dünyanın farklı yerlerindeki taraftarların maçları izlerken Wimbledon geleneklerini yaşattığı görülüyor. Sonunda taraftarları kendi Wimbledon geleneklerini #wimbledonthing etiketiyle paylaşmaya davet eden yüksek tempolu film, McCann London imzası taşıyor.

Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle iptal edilen Wimbledon, bu yıl 28 Haziran – 11 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.