26.10.2020 10:54

Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition modelini duyurdu!

Küresel kullanıcılar da Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition'ı satın alabilecek.

Xiaomi’nin geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği büyük tanıtım etkinliğinde, Mi Watch serisinin global versiyonu için bir etkinlik hazırlandığı ortaya çıkmıştı. Orijinal Mi Watch’tan farklı görünen ve Çin’de satışa sunulan Mi Watch Color’dan daha ucuz bir saatin görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Akıllı saati için kandaki oksijen miktarını da ölçebilen işlevsel özelliği ekleyen Xiaomi, yeni Mi Watch Color Sports Edition’ı küresel olarak da çıkartıyor. Küresel fiyatı açıklanmayan saatin 100 dolarlık civarında fiyata sahip olması bekleniyor.

Mi Watch Color modeline benzeyen bu akıllı saat, 32,5 gram ağırlığında ve ekranı da 454×454 piksel çözünürlüğe sahip. Ekran tarafında yine 1,39 inç bir AMOLED ekran bizleri karşılıyor. Akıllı saattin adından da anlaşılacağı üzere spor odaklı olduğunu belirtelim. Bu sayede 30 temel ölçümün bu saat ile kolaylıkla yapılacağı söyleniyor.

Akıllı saate güç veren 420 mAh batarya ise saatin iki haftalık kullanım sunduğu söyleniyor. Saat toplamda üç renk seçeneği ile geliyor: Siyah, mavi ve bej. Silikon kayış ile de sunulan akıllı saat burada altı renk seçeneğine sahip oluyor. Sports Edition şu anda Xiaomi’nin sitesinden ön sipariş verilebiliyor.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.