17.03.2020 12:08

Yemeksepeti ve Banabi'den temassız teslimat

Yemeksepeti ve Banabi virüs salgınını önleme kapsamında, platformlarında temassız teslimat seçeneği duyuruldu.

Türkiye’ye de sıçrayan coronavirüsünün görüldüğü ülke ve bölgeler 148’i aştı. Birçok firma ve kuruluş esnek ya da uzaktan çalışma yöntemleriyle salgına karşı tedbir alırken, Yemeksepeti ve Banabi platformlarında yaptıkları iletişim ile temassız teslimat seçeneği sunduklarını duyurdu. 

Virüsün Türkiye’de de görülmesi ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilmesinin ardından tüketiciler, online market uygulamalarına akın etti. Yemeksepeti bu kapsamda kullanıcılara siparişlerini online kredi kartı ya da cüzdan ile ödeyebileceklerini duyurdu. Yeni uygulama kapsamında ayrıca, sipariş notlarında temassız teslimat seçilerek, siparişin kapıya asılması tercih edilebilecek. 

Aynı şekilde Banabi kullanıcıları da Online Kredi Kartı ve Banka kartı ile ödeme yaparak, sipariş notlarına otomatik olarak eklenen “temassız teslimat” seçeneğini tercih edebilecek. Dünya genelinde yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 6 bin 500‘ü aşmış durumda. Salgındaki son durumu takip etmek isteyenlerin gözü ise Coronavirüs haritasında. Coronavirüs son durum raporuna göre, dünya üzerinde virüs tespit edilen vaka sayısı 169 bin 387 olarak kaydedildi. Coronavirüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 6.517, virüsten tamamen kurtulanların sayısı ise 77.257

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.