10.10.2019 09:18

Yeni dünyada iletişimin geleceği

Prof. Dr. Alâeddin Asna anısına düzenlenen sempozyumlar serisi Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde sürüyor.

A&B İletişim tarafından ajansın kurucusu ve sektörün duayenlerinden Prof. Dr. Alâeddin Asna anısına 2015’ten bu yana düzenlediği sempozyumlar devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle 29-30 Nisan 2020 tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek olan Yeni Zamanlar ve Halkla İlişkiler konu başlıklı sempozyumda “iletişim eğitiminin geleceği” tartışılacak.

Ana hedefi; hızlı dönüşüm içerisindeki dünyada, sosyal bilimlerde araştırma ve geliştirme zorlukları çeken üniversite gerçeğinden hareketle, iletişim disiplininde eğitimin küresel dünya gerçeklerine uyumlu hale getirilmesi adına atılması gereken adımlara somut çözüm önerileri getirmek olan sempozyum iletişim disiplinini ileriye taşıyacak tüm düşünceleri ve fikirleri tartışmaya açan bir ortam sunuyor.

Sempozyumla ilgili sorularınız için yenizamanlarhalklailiskilerege@gmail.com adresine e-posta atabilir, sempozyum dizisiyle ilgili tüm bilgilere ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.