17.09.2021 11:02

Yıldız Holding'de iki üst düzey atama

Yıldız Holding'de Kurumsal Strateji ve İş Geliştirme Başkanlığı'na (CSBDO) Fezal Okur Eskil, Yıldız Holding şirketlerinden Donuk Fırıncılık Ürünleri Genel Müdürlüğü'ne de Ilgın Hasırcıoğlu atandı.

Yıldız Holding, gerçekleştirdiği iki üst düzey atama ile yönetim kadrosunu güçlendirdi. Yıldız Holding’de Kurumsal Strateji ve İş Geliştirme Başkanlığı’na (Chief Strategy and Business Development Officer) Fezal Okur Eskil, holdinge bağlı şirketlerden Donuk Fırıncılık Ürünleri Genel Müdürlüğü görevine de Ilgın Hasırcıoğlu getirildi.

Bu görevinde Yıldız Holding ve iştiraklerinin stratejik yol haritalarının oluşturulmasına, yeni iş fırsatlarının topluluğa kazandırılmasına ve iştiraklerin stratejik inisiyatiflerinin yürütülmesine liderlik edecek olan Fezal Okur Eskil, 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

2000 yılında Georgia Institute of Technology’den İşletme (MBA) ve Endüstri Mühendisliği (MS) yüksek lisans derecelerini alan Eskil, iş hayatına 2001’de A.T. Kearney Chicago ofisinde yönetim danışmanı olarak başladı. Bu görevini takiben Eczacıbaşı-Baxter ve Philip Morris International bünyesinde farklı görevler alan Eskil, Yıldız Holding’den önce Sabancı Holding, Enerjisa Enerji, Kordsa ve diğer Sabancı Topluluğu şirketlerinde üst düzey görevlerde bulundu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.