06.04.2018 10:44

Zero Density iletişim ajansını seçti: Marjinal Porter Novelli

Dünyanın en gerçekçi sanal stüdyolarını yaratan teknoloji şirketi Zero Density, 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile el sıkıştı.

Artırılmış gerçeklik, yayıncılık, canlı etkinlikler ve e-spor gibi sektörler için yaratıcı çözümler bulmak hedefiyle 2014 yılında kurulan teknoloji şirketi Zero Density, ürünleriyle geleceğin medyasını tanımlıyor. Amerika, Avrupa, UK, CIS, APAC MENA bölgelerine odaklı yapılanma sürecine giren, global bir bayi ağı kuran ve hızlı büyüme ivmesi, uluslararası müşteri portföyü ve sürekli genişleyen iş ortaklarıyla gelecek stratejilerini belirleyen Zero Density, iletişim ajansı olarak güçlü bir küresel müşteri portföyüne sahip olduğu için 60 ülkede 100 ofisiyle faaliyet gösteren Marjinal Porter Novelli'yi seçti.

FOX, CANAL+, BBC gibi televizyon kanallarının yanı sıra Riot Games gibi lider oyun şirketleriyle çalışan Zero Density'nin en foto-gerçekçi yayınları sağlama kapasitesine sahip sanal stüdyo teknolojisi “Reality”, gelişmiş gerçek zamanlı “compositing” araçlarıyla ve kendi “keying” teknolojisiyle foto-gerçekçi 3D artırılmış gerçeklik platformu sunuyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.