08.07.2024 12:02

Zorlu Elektromekanik 'in yeni müdürü Semih Çalapkulu oldu

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Mezunu olan Semih Çalapkulu, Kuzu Grup'tan ayrılarak Zorlu Elektromekanik 'in Genel Müdür'ü oldu.

Yaklaşık olarak 19 yıldır Kuzu Grup bünyesinde çalışan Semih Çalapkulu, Zorlu Elektromekanik şirketinde Genel Müdür pozisyonu için kolları sıvadı. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Mezunu olan Semih Çalapkulu, sosyal medyada Kuzu Grup bünyesine teşekkürlerini iletti.

SEMİH ÇALAPKULU KİMDİR?

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Çalapkulu, yirmi seneyi aşkın süredir; inşaat sektörü başta olmak üzere, maden sektörü, petrokimya tesisleri ve üretim prosesleri gibi birçok alanda çalışarak ilgili sektörlerde, global anlamda ciddi tecrübelere sahip oldu. Aydın Grup, Ciner Grup ve Kuzu Grup’ta mekanik grup şefi olarak çalışma hayatına devam eden Çalapkulu’nun Kuzu Grup’taki 19 yıllık çalışma hayatında; inşaat sektöründe, toplamda 12.000 adet konutta, okul, otel, AVM ve hastane işlerinin bulunduğu 15 adet ayrı projenin farklı zaman dilimlerinde yer aldı. ZeroBuild ve TESYÖN’de Yönetim Kurulu’nda, Fırat Üniversitesi Danışman Kurulu’nda yer alıyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.