22.09.2021 10:24

Zorluklara farklı yaklaşım

LEGO, Rebuild the World kampanyasının yeni reklam filmiyle çocukların yaratıcı işbirliğiyle problem çözme kabiliyetini kutluyor.

LEGO, Rebuild the World (Dünyayı Yeniden İnşa Et) kampanyasıyla çocukların yaratıcı fikirlerini kutlamaya ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirecekleri fikrini desteklemeye devam ediyor.

Markanın in-house kreatif ajansının yarattığı ve prodüksiyonunu Stink Paris’in üstlendiği bu yılki reklamı, çocukların problemler karşısında çevik çözümler geliştirme kabiliyetinin bir kutlaması niteliğinde. Her yolu denese de önündeki nehrin karşı tarafına geçmeyi bir türlü başaramayan bir şövalyenin hikâyesinin işlendiği filmde, bölge halkının çeşitli eşyaları tıpkı LEGO tuğlaları gibi bir araya getirerek nehrin iki yakası arasında bir köprü inşa ettiği görülüyor. Filmin sonunda oyuncak bir şövalyenin LEGO’dan bir köprüyü geçtiği anların görülmesiyle hikâyenin çocukların hayal ürünü olduğu anlaşılıyor.

LEGO Group Baş Ürün ve Pazarlama Sorumlusu Julia Goldin, zorlukların üstesinden gelmede yaratıcı işbirliğinin kıymetine dikkat çeken kampanyayla ilgili şu yorumda bulunuyor: “Çocukların her gün gösterdikleri yaratıcılığa, iyimserliğe, dayanıklılığa ve oyun yoluyla daha parlak bir gelecek yaratmak için temel yaşam becerilerini geliştirme biçimlerine hayranlık duyuyoruz. Bu kampanya da bu becerilerin bir kutlaması ve hepimize yaratıcı işbirliğinin sağlayabileceği ilhama dair bir vitrin sunuyor.”

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.