16.07.2019 09:05

Arasındaki polemik büyüyor!

Nedim Şener, Gökhan Özoğuz'un paylaşımını alıntılayarak tepki göstermişti...

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, kişisel sosyal medya hesabından 15 Temmuz afişlerini eleştiren bir paylaşımda bulundu. Özoğuz, 15 Temmuz Destanı adı verilen afişlerdeki Türk askerinin çizimine tepki gösterirken, TSK'nın itibarının zedelendiğini hatırlattı.

Özoğuz, "Bu çizimlerinden nefret ediyorum! Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor, Türk Asker olgusunun itibarını zedeler mi acaba, diye düşünmeden konması korkunç! Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk Askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" diye yazdı.

Nedim Şener'den tepki

Gazeteci Nedim Şener ise, Gökhan Özoğuz'un paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi. Şener, Özoğuz'un paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

"Evladım, onların FETÖ’nün askeri olduğunu en iyi Türk askeri biliyor. İçerisindeki pisliği de tek tek çıkartıyor. Sen canını sıkma bu millet, haini de, korkağı da, fırsatçıyı da, uyanıkları da tanıyor. Anladın sen onu..."

Gökhan Özoğuz'dan Nedim Şener'e yanıt!

Gökhan Özoğuz, Nedim Şener'in gösterdiği tepkiye, yine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Özoğuz'un bu paylaşımının ardından iki arasında karşılıklı mesajlarla polemik kızıştı. İki ismin arasındaki tartışmaya Eski SAT komandosu, emekli Kurmay Albay Ali Türkşen de dahil oldu. 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.