19.04.2014 14:49

Bengü Rihanna'nın izinden gidiyor

Ri­han­na­’ya ben­ze­ti­len Ben­gü, dün­ya­ca ün­lü yıl­dız gi­bi sı­fır be­den ol­ma yo­lun­da. İki ay­da 5 ki­lo ve­ren Ben­gü haf­ta­nın 5 gü­nü ki­ne­sis ya­pı­yor

İma­jıy­la dün­ya­ca ün­lü şar­kı­cı Ri­han­na­’ya ben­ze­ti­len Ben­gü, fi­zi­ki gö­rün­tü­süy­le de Bar­ba­dos­lu yıl­dı­zın izin­den gi­di­yor. Ri­han­na gi­bi sı­fır be­den ol­ma yo­lun­da iler­le­yen Ben­gü, uy­gu­la­dı­ğı sı­kı spor ve di­yet prog­ra­mıy­la hız­la za­yıf­lı­yor. Yaz ay­la­rın­da ve­re­ce­ği kon­ser­ler ve sah­ne prog­ram­la­rı için kam­pa gir­di­ği­ni be­lir­ten ün­lü şar­kı­cı, “ Şim­di­lik iki ay­da 5 ki­lo ve­rdim. Bu se­ne ina­nıl­maz bir şe­kil­de in­cel­mek is­ti­yo­rum. Di­yetin ya­nı sı­ra haf­ta­nın 5 gü­nü bir­çok kas sis­te­mi­ni ay­nı an­da ça­lış­tı­ran ki­ne­sis ya­pı­yo­rum. Za­yıf­la­dık­ça ken­di­mi da­ha iyi his­se­di­yo­ru­m” de­di.

BEBEK’TE SPOR YAPMAM
Bengü, Bebek sahilinde yürüyüş yaparken görüntülenen ünlü isimlere de taş attı. Şarkıcı şöyle konuştu: “Bebek'te spor yapanlardan değilim. Malum oraya spor yapmaya gelenler saçları fönlü, makyajları yapılmış bir halde geliyorlar. Ben onlardan değilim'' dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.