04.05.2021 12:13

CoSure Teknoloji CEO'su Şule Şentürk oldu

Sigorta sektöründe uçtan uca temel ve dijital sigorta çözümleri konularında 15 yıllık sigorta teknolojisi deneyimine sahip Şentürk, Mayıs ayı itibarıyla yeni görevine başladı.

CoSure Teknoloji CEO ve Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Şule Şentürk atandı.

Mayıs ayı itibari ile görevine başlayan Şule Şentürk, sigorta sektöründe uçtan uca temel ve dijital sigorta çözümleri konularında 15 yıllık sigorta teknolojisi deneyimine sahip. Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketinde üst düzey rollerde görev alan Şentürk, Sigorta sektörünün global dünya ile rekabet edebilmesi adına iş süreçlerini teknolojinin gücünü adapte ederek çok sayıda inovatif çözümün geliştirilmesinde öncülük etmiştir.

İş ve operasyon yönetimi, satış ve pazarlama, proje ve ürün yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, iş geliştirme ve kalite yönetimi konularında uzmanlığı bulunmaktadır. Koç Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuş ve Galatasaray Üniversitesi’nde Pazarlama İletişimi alanında yüksek lisans yapmıştır. KASIDER Kurucusu & Yönetim Kurulu üyesidir. Aynı zamanda InsurTech girişimcisidir.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.