15.03.2024 11:56

Doğuş Teknoloji'de üst düzey atama!

Doğuş Teknoloji, İnsan Kaynakları alanında zengin deneyime sahip Nağme Babalık Katip'i CHRO olarak yönetim ekibine dahil etti.

Doğuş Teknoloji, insan kaynakları alanında önemli bir deneyime sahip olan Nağme Babalık Katip’in yeni Chief Human Resources Officer (CHRO) olarak, Mart 2024 itibariyle göreve başladığını duyurdu.

İş hayatına Kariyer.net ile adım atan, ardından kariyerine CarrefourSA’da devam eden Katip, 2008 yılında Doğuş Holding’in insan kaynakları departmanında göreve başladı. 15 yılı aşkın bir süredir çalıştığı Doğuş Holding bünyesinde insan kaynakları alanında farklı sorumluluklar üstlenen Katip, Doğuş Teknoloji ekibine dahil olmadan önce organizasyonel gelişim, yetenek ve kültür yönetimi süreçlerinden sorumlu İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapıyordu.

 
Uzun yıllara dayanan başarılı bir kariyerin ardından Doğuş Teknoloji ailesine katılmaktan büyük heyecan duyduğunu belirten Nağme Babalık Katip, yeni görevine ilişkin şunları söylüyor: “İnsan kaynakları alanında sahip olduğum tecrübeyi Doğuş Teknoloji bünyesinde kullanmak, teknolojiye yön veren yenilikçi bir şirketi daha da güçlendirmek ve mevcut kültürü geliştirerek şirketin büyümesine katkı sağlamak önceliklerim olacak.”

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.