27.08.2019 08:49

Emine Bulut'un kızıyla görüştü!

Ünlü müzisyen Haluk Levent, Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un ailesinin Ahbap avukatlarına vekalet verdiğini duyurdu. Levent, "Davanın sıkı takipçisi olacağız" dedi.

 Eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde katledilen Emine Bulut cinayetine tepkiler devam ederken, ünlü şarkıcı Haluk Levent, bugün Bulut’un kızı ile görüntülü bir konuşma gerçekleştirdi.

Levent, Bilge’nin davasının takipçisi olacaklarını belirterek “İlk günden itibaren Aile Politikalar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte ailenin yanında olduk. Az önce Emine Bulut’un babası ve kardeşleri Ahbap avukatlarına vekaletname verdiler! Davanın sıkı takipçisi olacağız. Ayrıca Bilge'nin artık yüzü gülüyor. O bizim kızımız” dedi.

 

"Ona yakında buluşacağımızı, şarkılar söyleyeceğimizi anlattım. Gülümsedi. Onun yüzü artık hep gülecek... Az önce #EmineBulut ‘un babası ve kardeşleri Ahbap avukatlarına vekaletname verdiler! Davanın sıkı takipçisi olacağız." notuyla paylaştı.

 

Sanatçı Haluk Levent'in Genel Başkanı olduğu Ahbap Derneği resmi Twitterhesabın da Bilge ile gerçekleştirilen görüşmeye dair paylaşım yaptı. Yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Haluk Levent Emine Bulut'un kızıyla görüntülü konuştu. Yakında bir araya geleceğiz ve yüzünün gülmesi için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca Emine Bulut'un babası ve kardeşleri Ahbap avukatlarına vekaletname verdi. Davanın yakın takipçisi olacağız.”

O günden sonra ilk kez görüntülenen Bulut’un kızının tebessüm eden hali, Twitter kullanıcılarının da yüzünü güldürdü.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.