04.03.2022 11:31

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'na yeni sponsor

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'na 1907 Fenerbahçe Derneği kol sponsoru oldu. Yapılan anlaşma ile 1907 logosu, kadın futbol takımı formasının kolunda yer alacak.

Ülker Stadyumu 1907 Tribünü’nde düzenlenen basın toplantısına Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya ve 1907 Fenerbahçe Derneği Genel Sekreteri Cenk Soner katıldı.

1907 Fenerbahçe Derneği’ne teşekkür eden Burak Kızılhan, derneğin kuruluş amacının Fenerbahçe’ye hizmet olduğunu ifade ederek, “Fenerbahçe'mizin ne zaman ne şekilde neye ihtiyacı olursa kulübümüzün en büyük destekçisi olan, kuruluş amacı Fenerbahçe'ye hizmet olan 1907 Fenerbahçe Derneği'ne kadın futbol takımımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle diğer tüm derneklerimize de sevgilerimizi saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Kadın futbol takımının sahada gösterdiği mücadeleden bahseden Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, “Ne kadar güçlü temeller attığımızı görüyoruz. Bu temellerde yanımızda olan, sponsorluk desteği veren 1907 Fenerbahçe Derneği takımın gelişmesinde önemli bir destek olmuştur. Yeni kurulan takımların zaman ihtiyacı vardır, biz sürenin kısalması için elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarın takımımıza önemli teveccüh gösterdiğini görüyoruz. Türkiye'nin 4 bir yanından aldığımız mesajlar son derece olumludur” şeklinde konuştu.

 
 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.