19.03.2024 11:48

Future of CIO & Awards'tan Koçtaş'a iki ödül

Şirketlerin teknoloji liderlerinin ödüllendirildiği 'Future of CIO & Awards' sahiplerini buldu.

Teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinin verildiği organizasyonda Koçtaş Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Genel Müdür Yardımcısı Uğur Serkan Taşkın 'Stratejik Dönüşüm Lideri' ödülünü alırken, Koçtaş Entegrasyon ve Uygulama Geliştirme Müdürü Özgür Macit ise 'Geleceğin Liderleri' ödülüne layık görüldü.

Teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden ‘Future of CIO & Awards’ bu yıl 15’inci kez sahiplerini buldu. Organizasyonda Koçtaş’a iki ödül birden geldi.

Koçtaş Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Genel Müdür Yardımcısı Uğur Serkan Taşkın ‘Pazaryeri Satış Ortağım Platformu Projesi’ ile ‘Stratejik Dönüşüm Lideri’, Koçtaş Entegrasyon ve Uygulama Geliştirme Müdürü Özgür Macit ise ‘Akıllı Mağaza Asistanı Projesi’ ile ‘Geleceğin Liderleri’ kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Koçtaş Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Genel Müdür Yardımcısı Uğur Serkan Taşkın, "Koçtaş olarak rotamızı yıllar önce dijital dönüşüm ve çoklu kanal deneyimine çevirmiştik. Bu vizyonumuzun bir yansıması olarak geçtiğimiz yıl koctas.com.tr ile ev geliştirme sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek pazaryeri olduğumuzu lanse ettik. koctas.com.tr’de hem ürün hem tedarikçi sayımız hızla artarken Pazaryeri projemizi geliştirecek ve destekleyecek yenilikler ve uygulamaları da hayata geçirmeyi sürdürüyoruz" dedi.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.