15.09.2021 12:02

Golden Palm Awards ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu

İstanbul Turizm Derneği'nin katkılarıyla, Eshome Collection ana sponsorluğunda bu yıl yedincisi gerçekleştirilen 'Golden Palm Awards' ödül töreni, Zorlu Center Raffles Hotel'de gerçekleştirildi

Sunuculuğunu Özge Ulusoy'un yaptığı gece, İranlı tasarımcı Azadeh Pourakbar'ın defilesiyle başladı. Defilenin sürprizi, doğaya dikkat çeken kıyafetiyle Yılmaz Morgül oldu. Defilenin ardından gece, Golden Palm Awards Kurucu Başkanı Nedim Delibaş, Eshome Collection Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Aydın ve İstanbul Turizm Derneği Genel Başkanı Yalçın Aydın'ın konuşmalarıyla devam etti.

Törende 'Yılın Rock Sanatçısı' Ufuk Beydemir olurken, 'Yılın Rap Sanatçısı' ödülü Norm Ender'e verildi. 'Yılın Türk Sanat Müziği Sanatçısı' ödülünü ise Aslı Hünel kazandı. İsmail Hacıoğlu, 'Yılın Erkek Sinema Oyuncusu' seçilirken, 'Yılın Sinema Filmi Projesi'ne 'Kesişme' layık görüldü. Nazlı Çelik, 'Yılın Kadın Haber Sunucusu' oldu 'Yılın Tartışma Programı' ödülü ise Seda Seda Öğretir'in oldu.

Törende Binnur Kaya, "yılın kadın dizi oyuncusu" seçildi. Ödülü takdim etmek için sahneye çıkan Erkan Petekkaya, Binnur Kaya'ya ödülünü dizlerinin üzerine çökerek verdi ve büyük alkış aldı. Binnur Kaya da bu jest karşısında aynı şekilde diz çökerek ünlü oyuncuya sarıldı.

'Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı' ve 'Yılın Albümü' dallarında iki ödül kazanan Ebru Yaşar, bugüne kadar aldığı tüm ödüller için özel bir ev yaptırdığını söyledi:

"O kadar çok plaket ve ödül var ki, evde koyacak yerim yok! Sırf onları yerleştirmek için ev yatırımı yaptım. 'Ebru Yaşar Evi' hazırlıyorum; içinde bazı sahne kıyafetlerim ve ödüllerle plaketlerimin sergilendiği özel vitrinler olacak içinde."

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.