19.03.2024 12:02

JOB Genç Yetenek Programı katılımcılarını bekliyor

Yıldız Holding'in genç yeteneklere özel staj ve işe alım programına başvurular 15 Nisan 2024'e kadar devam edecek.

Yıldız Holding’in kariyer yolculuklarının başındaki gençlere mesleki deneyim ve gelişim sunması hedefiyle hayata geçirdiği JOB Genç Yetenek Programı başvurulara açıldı.

Üniversite üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yeni mezunların ve yüksek lisans öğrencilerinin de katılımına açık olan JOB Genç Yetenek Programı 2024 için başvuru dönemi 15 Nisan tarihinde kapanacak.

13’üncü yılında gençlere “Join The Business Life” sloganıyla seslenen JOB Genç Yetenek Programı, gençlerin pazarlamadan satışa, finanstan kurumsal iletişime, bilgi güvenliğinden e-ticarete farklı departmanlarda stajyer veya yeni mezun çalışan olarak yer alarak deneyim kazanmalarını, öğrenme ve gelişim araçlarıyla kendilerini geliştirmelerini hedefliyor.

Programın iş dünyasındaki en uzun soluklu programlardan biri olduğuna dikkat çeken Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın, “İş dünyası dönüşürken yeni yeteneklere duyulan ihtiyaç ile yetenek açığı giderek artıyor. Yıldız Holding’de mevcut yeteneklerimizin sürekli gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda yeni yetenekler için cazip bir işveren olmayı önemsiyoruz. JOB Genç Yetenek Programımız potansiyeli ve farkındalığı yüksek genç yeteneklerin Holding bünyesindeki şirketlerimizde ve birçok iş alanında stajyer veya yeni mezun çalışan olarak deneyim kazanabilecekleri, dünya standartlarında öğrenme ve gelişim olanaklarıyla kendilerini geliştirebilecekleri ve kariyer yolculuklarını taçlandırabilecekleri bir program olarak önem kazanıyor. Bu yıl 13’üncüsü gerçekleşecek, her yıl 30 binin üzerinde adayın başvurduğu sektörün en uzun soluklu ve tutarlı programlarından biri olan JOB Genç Yetenek programımızın bugün sektörde çalışan deneyimli profesyonellerin kariyerlerinde başlangıç noktası olması da bizler için mutluluk ve gurur verici. Güçlü ve başarılı bir kariyer hedefleyen öğrenciler ve yeni mezunlarımıza, titizlikle hazırlanmış bu programa başvuru yapmalarını öneriyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.