13.03.2024 12:43

Mynet, çalışanlarına yeni izin haklarını duyurdu

Mynet'in duyurduğuna göre evlenen ve yeni çocuğu olan personellere maddi yardım, kadın çalışanlara 'empati' izni, doğum günü izni ve karne izni verilecek.

'İlham vermeye, fark yaratmaya devam eden güçlü kadınlarımızın her daim yanındayız' bildirisiyle çıkılan duyuruda Mynet ailesi olarak, kadın çalışanlara ayda bir gün senede 12 gün empati izni verileceği ifade edildi. 

Aynı şekilde evlenen Mynet personeline, anne / baba olan Mynet personeline yarım altınlık bir maddi destek sağlanacak. Çalışanlar tarafından mutlulukla paylaşılan bu haberin devamında doğum günü izni müjdesi de paylaşıldı.

1 Ocak 2024'ten itibaren tüm çalışma arkadaşlarımız doğdukları ay içerisinde bir gün izin kullanabilecek.

Yine 1 Ocak 2024'ten itibaren evlenip yuva kuran ekip arkadaşlarımızla çocuk sahibi olan arkadaşlarımıza bir adet yarım altın hediye edilecek.

Her birimiz çocuklarımızın mutlu günlerinde yanlarında olmak isteriz, öyle ki Mynet olarak bundan sonra karne alırken çocuklarınızla keyifli vakit geçirin diye karne alınan günlerde çocuklarının törenine katılacak anne / babaları yarım gün izinli sayma kararı aldık.'
 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.