28.07.2022 12:14

Nesine.com, Beşiktaş'a sponsor oldu!

Beşiktaş ile Nesine.com, siyah-beyazlı ekibin futbol A takımı şort sponsorluğu için 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Beşiktaş ile Nesine.com, siyah-beyazlı ekibin futbol A takımı şort sponsorluğu için 2 yıllığına anlaşmaya vardı. İmza töreninde konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Türk futboluna ve özellikle Beşiktaş'a destek veren sponsorlara teşekkür ediyoruz. Onlara da bol kazançlar diliyoruz" dedi.

Nesine.com, Beşiktaş Futbol A Takımı'nın şort sponsoru oldu. 2 yıllık yapılan anlaşmanın basın toplantısı ise Vodafone Park'ta gerçekleşti. Toplantıya Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Nesine.com CEO'su Halit Gülbakanoğlu ve Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah katıldı. Nesine.com, Beşiktaş'a garanti ücret 12 milyon 500 TL+KDV ödeyecek. Ayrıca düzenlenecek olan eşya piyangosuyla bu rakamın 18 milyon TL'ye kadar çıkması planlanıyor.

"Her sponsora çok teşekkür ederiz"

Sponsor firmalara teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ahmet Nur Çebi, "Türk futboluna ve özellikle Beşiktaş'a destek veren sponsorlara teşekkür ediyoruz. Onlara da bol kazançlar diliyoruz. Çünkü o gelir ne kadar artarsa, biz de daha fazla pay alabileceğimizi düşünüyoruz. Onlar için de sponsor oldukları takımların şampiyon olması, maç kazanması, kupa kazanması çok önemlidir. Umarım biz de sponsorlarımıza bu sene böyle bir destek vereceğiz. Nesine'ye bu nedenle de çok teşekkür ediyorum. Her yönetim kurulu üyesi arkadaşımız bir sponsorun elinden tutup getiriyor, kendilerine de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Özellikle son dönemde dijital platformların sponsorluklara ağırlık vermesiyle ilgili de konuşan Çebi, "Dijital çok önemli. Yeni neslin ilgi alanı bizden farklı. Babaları da paraları onlara verdiği için, ceplerindekileri alabilmenin tek yolu kaldı. Geçmişte yapmamaktan dolayı eleştirildiğim bir token durumu var. Beşiktaşlının zarar görmediği şekilde bunu yapmaya çalışıyoruz. Para nerdeyse biz orya koşuyoruz" açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.