04.03.2024 11:26

Nevşehir Tabip Odası'na Yılın Tabip Odası ödülü layık görüldü

14 Mart Tıbbiyeliler Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde Nevşehir Tabip Odası, "Yılın Tabip Odası Ödülü"ne layık görüldü.

14 Mart Tıbbiyeliler Derneği’nce her yıl düzenlenen Anıtkabir buluşması bu yıl da bini aşkın hekim ve tıp fakültesi öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program öncesi bulundukları şehirlerden yola çıkan tıbbiyeliler 19 Mart sabahı 14 Mart Tıbbiyeliler Derneği genel merkezinde buluştu. 

Üyeler ve tıbbiyeliler Anıtkabir aslanlı yolda yürüyüşe başlayarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir programı sonrası basın açıklaması yapan tıbbiyeliler, akşamında da ödül töreni için Gazi Üniversitesi’ne geçti.

14 Mart Tıbbiyeliler Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde "Yılın Tabip Odası Ödülü" Nevşehir Tabip Odası adına Başkanı Adli Tıp Uzmanı Uzm. Dr. Yunus Emre Çakır’a takdim edildi.

Nevşehir Tabip Odası Başkanı Adli Tıp Uzmanı Uzm. Dr. Yunus Emre Çakır yaptığı açıklamasında; "Bizleri bu ödüle layık gören 14 Mart Tıbbiyeliler Derneğimiz Başkanı ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hekim hakları ve halk sağlığı için mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.