02.08.2024 11:49

Selen Kozmetik'te üst düzey atama

URBAN Care'in çatı şirketi Selen Kozmetik'te operasyondan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak isim belli oldu.

Selen Kozmetik, global büyüme hedefleri kapsamında yönetim kadrosunda üst düzey bir atama gerçekleştirdi. URBAN Care markasıyla dünya çapındaki büyüme planlarına ivme kazandırırken, küresel vizyonunu da güçlendirmeyi hedefleyen şirketin operasyondan sorumlu yönetim kurulu üyeliğine Burak Turunç getirildi.

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Burak Turunç, kariyeri boyunca Reckitt Türkiye, NIVEA Beiersdorf ve Perrigo gibi sektörün önde gelen şirketlerinde önemli pozisyonlarda görev aldı. 14 yıllık uluslararası satış ve iş geliştirme deneyimiyle Turunç, Selen Kozmetik’in global vizyonuna önemli katkılar sağlayacak.

Selen Kozmetik CEO’su Selen Yorgun Tavit, Burak Turunç’un atamasını, “Uluslararası arenada daha güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyoruz. Selen Kozmetik olarak gerçekleştirdiğimiz bu stratejik atama sadece yerel değil, küresel bir oyuncu olma yolundaki kararlılığımızı gösteriyor. Burak Turunç’un aramıza katılması, bu hedefimize ulaşmada kritik bir rol oynayacak. Onun geniş uluslararası deneyimi ve sektör bilgisi, global büyüme stratejilerimizi hızlandıracak” sözleriyle değerlendirdi.

Burak Turunç ise yeni görevine ilişkin açıklamasında, “URBAN Care’in yenilikçi ruhu ve güçlü marka kimliği, global pazarlarda büyük bir potansiyele sahip. Selen Kozmetik’in uluslararası büyüme hedeflerine ulaşmasında rol oynamaktan heyecan duyuyorum. URBAN Care ve Hawaiian Tropic gibi güçlü markalarla, dünya kozmetik pazarında Türkiye’yi başarıyla temsil edeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.