24.08.2023 11:14

TCL, EISA'da üç farklı kategoride ödül aldı

EISA, TCL'in farklı segmentlerdeki görüntü ve ses teknolojilerinin başarısını verdiği ödüllerle tescilledi.

TCL QD-Mini LED 4K TV 65C845 modeli, ‘En İyi Ev Sineması Deneyimi Sunan MINI LED TV’ ödülünün sahibi oldu. Oyun deneyimini ön plana çıkaran, TCL QLED kategorisindeki ürünlerden TCL QLED TV 55C745, ‘En İyi Oyun Televizyonu’ unvanının sahibi olurken, markanın büyük ekran kategorisindeki QLED segmenti televizyonlarından TCL QLED TV 98C735 XL modeli ise ‘En İyi Dev Ekran’ ödülünü aldı. 

‘En İyi Ev Sineması Deneyimi Sunan MINI LED TV’ ödülünün sahibi olan TCL QD-Mini LED 4K TV 65C845, segmentinin lider modellerinden biri olduğunu bir kez daha ortaya koydu. EISA Jürisi, ürünle ilgili yaptığı değerlendirmede; “TCL, Mini LED alanındaki performansını artırmaya devam ediyor. C845 serisi, bu yıl OLED panellerle rekabet etti ve bazı önemli ölçümlerde rakiplerini geride bırakan sonuçlara imza attı. Özellikle LED optimizasyonları ürünü farklı kılıyor” ifadelerini kullandı. 

TCL QLED 4K TV 55C745, yeni nesil konsol ve bilgisayarlarla tam uyumlu çalışarak, oyunsuz olmaz diyenlerin tam aradığı TV olduğunu EISA’da bir kez daha kanıtladı.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.