16.02.2023 11:21

"TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri"ne başvuru süresi uzatıldı

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA)-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri 2023 yılı başvuruları 27 Şubat'a kadar uzatıldı.

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA)-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri 2023 yılı başvuruları 27 Şubat'a kadar uzatıldı.

TÜBA'dan yapılan açıklamada, başvuruların Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle gelen talep üzerine uzatıldığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, TEKNOFEST yarışma alanlarına yönelik TÜBA tarafından her yıl açıklanan tematik programla ilgili konu başlıklarını içeren YÖK doktora tezleri yazarlarının bireysel olarak başvurabileceğine belirtti.

Şeker, başvuruların teknoloji ve tasarım, bilgi ve iletişim teknolojileri ile eğitim, sağlık, tarım ve ekoloji teknolojileri ve biyoteknoloji alanlarında alınacağını işaret ederek ilgilenen bilim insanlarının TÜBA'nın internet sitesi üzerinden detaylara ulaşabileceğini kaydetti.

Ödül programına yapılan başvuru sayısının her yıl giderek artmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Şeker, "Bilim insanlarımızın nitelikli çalışmaları geleceğe dair hayallerimizi de hedeflerimizi de büyütüyor. Her bilim insanımız bizim için çok değerli, yürüdükleri yolda desteğimiz daima onlarla olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.