12.03.2024 12:38

Türk Telekom'un dijital asistanı TiTi'den müşteri deneyimine tam destek

Türk Telekom'un yapay zeka tabanlı akıllı asistanı TiTi 2023 yılında da sağladığı dijital destek ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırdı.

Ayda 9 milyondan fazla ziyaret alan Türk Telekom web sitesi üzerinden kullanıcıların ihtiyaçlarını hızlı ve kolay şekilde çözmesine olanak sağlayan yapay zeka tabanlı akıllı asistan TiTi, gelen taleplerin yüzde 93’ünü 7/24 hizmetle başarılı bir şekilde karşıladı. TiTi, 2023 yılında 4 milyondan fazla kullanıcıyla sohbet gerçekleştirdi.

Türk Telekom’un yapay zeka tabanlı akıllı asistanı TiTi 2023 yılında da sağladığı dijital destek ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırdı. Ayda 9 milyondan fazla ziyaret alan Türk Telekom web sitesi üzerinden kullanıcıların ihtiyaçlarını hızlı ve kolay şekilde çözmesine olanak sağlayan yapay zeka tabanlı akıllı asistan TiTi, gelen taleplerin yüzde 93’ünü 7/24 hizmetle başarılı bir şekilde karşıladı. TiTi, 2023 yılında 4 milyondan fazla kullanıcıyla sohbet gerçekleştirdi. 

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom, müşteri deneyimini odağına alan ürün ve hizmetleriyle yenilikçi teknoloji çözümlerini sunmaya devam ediyor. Türk Telekom, müşterilerinin güncel ihtiyaçlarını gözeterek hayata geçirdiği yapay zeka tabanlı akıllı asistanı TiTi ile ayda 9 milyondan fazla ziyaret alan web sitesi üzerinden müşterilerine anlık olarak destek sağlıyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.