07.06.2021 12:05

Twitter'ın yeni özelliği belli oldu!

Twitter'la ilgili bilgileri önceden kamuoyuyla paylaşmasıyla bilinen "Jane Manchun Wong" hesabından son olarak super follow'la ilgili detaylar geldi.

Dünyaca ünlü sosyal paylaşım ağı Twitter tarafından sene başında tanıtılan super follow özelliğiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Twitter'la ilgili bilgileri önceden kamuoyuyla paylaşmasıyla bilinen "Jane Manchun Wong" hesabında bu sefer de super follow özelliğiyle iligli uzun süredir merak edilen bilgiler yer aldı.

Ortaya çıkan bilgilere göre 10 binden az takipçisi olanlar, 30 gün içindeki tweet sayısı 25'in altında olanlar ve 18 yaşından küçükler bu yeni özellikten yararlanamayacaklar.

Öte yandan paylaşım yapacaklar içerikleri için "Facebook, Substack, Patreon, Twitch, YouTube, Spor, Podcast, Yetişkin İçerik ve OnlyFans" gibi kategorileri seçerek paylaşım yapabilecekler.

Yeni bilgilerle birlikte en çok emrak edilenler arasında ise "Super Follow ücretli mi olacak?" sorusu hala merak ediliyor. Hemen belirtelim ki özellik belirli bir ücret karşılığında kullanılabilecek.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.