18.06.2021 12:04

Victoria's secret, dönüşümünü devam ettiriyor

Victoria's Secret, geleceğini şekillendirecek yeni VS Collective iş birliğini paylaşmaktan heyecan ve mutluluk duyuyor. Marka gerçekleştirdiği dönüşümle birlikte ayrıca Kadın Kanserleri ile mücadele için önemli

Victoria’s Secret, kadınları savunan ve yolculuklarında onları destekleyen girişimler, deneyimler ve ürünler ile kadınlara ilham vermek için dönüşümünü sürdürürken yaptığı iki yeni iş birliğini kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyuyor. Yeni kurulan “VS Collective” ve “Victoria's Secret Kadın Kanserleri Küresel Fonu” iş birlikleri, kadınların yaşamlarını olumlu yönde desteklemek için hayata geçirildi.

Victoria’s Secret CEO’su Martin Waters “Victoria's Secret olarak dünyanın önde gelen kadın savunucularından biri olmak için yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu, markamız için çarpıcı ve özümüzden benimsediğimiz bir değişim. Bu yeni girişimler sadece bir başlangıç. Önümüzde yapacağımız çalışmalar için heyecanlı ve enerji doluyuz.” dedi.

VS Collective

Victoria’s Secret CMO’su Martha Pease “VS Collective ile tüm kadınlarla yeni, daha derin ilişkiler kuracak bir platform yaratıyoruz. Bir dizi iş birliği, ortaklık ve yardım amaçlı girişimler aracılığıyla marka deneyimimize yeni boyutlar getiriyoruz. Yeni partnerlerimizin enerjisi, yaratıcılığı ve farklı bakış açıları ile kadınlarla kurduğumuz iletişimi ve yarattığımız bağı bambaşka bir boyuta taşımayı hedefliyoruz. “

VS Collective, olumlu değişimi teşvik etmek için bu ortak tutkuyu paylaşan ve sürekli büyüyecek başarılı kadınlardan oluşan bir gruptur. Özgün hikayeleri ve tutkuları olan partnerlerimiz, dünyanın en büyük ve tanınmış kadın markasının geleceğini şekillendirmek için ilham verecektir. VS Collective, sosyal, kültürel ve ticari ilişkiler yoluyla yeni ortaklık programları, devrim niteliğinde ürün koleksiyonları, ilgi çekici ve ilham verici içerikler oluşturmak ve kadınlar için hayati önem taşıyan konulara destek toplamak için çalışacak.

VS Collective iş birliğine ilk katılanlar:

Adut Akech
Amanda de Cadenet
Eileen Gu
Megan Rapinoe
Paloma Elsesser
Priyanka Chopra Jonas
Valentina Sampaio
 

Victoria’s Secret Kreatif Direktörü Raul Martinez “Bu birbirinden yetenekli kadın grubuyla ve Victoria's Secret ailesinin bir parçası olan pek çok kişiyle çalışabilmek büyük bir onur. Bu markanın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum ve ilham alıyorum çünkü bu işe ve misyonumuza inanıyorum. Birlikte gerçekten güzel bir şey yarattığımızı biliyorum.” diye ekledi.

İlk girişimler arasında, VS Collective’in üyeleri öykülerini ödüllü yayıncı Amanda de Cadenet'in ev sahipliğinde bir podcast serisiyle paylaşacaklar. Her bölümde, bir VS Collective üyesi eşsiz deneyimlerini, bakış açısını ve markayla olan iş birliklerinin ayrıntılarını paylaşacak.

Kadın Kanserleriyle Mücadele Konusuna Odaklanan Girişimler

Victoria's Secret, tüm kadınlar için öncü olma misyonunu bir adım öteye taşıyarak, uzun süredir iş birliği yaptığı Pelotonia ile “Victoria's Secret Kadın Kanserleri Küresel Fonu” hayata geçiriyor. Bu girişim, geleceğin kadın bilim insanlarına ve kadın kanserlerine yönelik yapılan yenilikçi tedaviler ve araştırma projelerine finansman desteği sağlayacak. Bu iş birliği ile Victoria’s Secret ırk ve cinsiyet eşitsizliğine yönelik araştırmaları ve kanserle mücadeleye yönelik yenilikçi girişimleri desteklemek için yılda en az 5 Milyon $ fon yaratacak. Bireysel çalışan bilim insanlarını veya enstitülerde çalışan araştırma ekiplerini desteklemek için para ödülleri verilecek.    

Victoria's Secret, kadın kanseriyle mücadeleye yönelik süregelen taahhütlerinin bir parçası olarak, Meme Kanseri Farkındalık Ayı olan Ekim’de önde gelen tasarımcı ve Meme Kanseri Bilinçlendirme öncüsü Stella McCartney ile güçlerini birleştiriyor. Stella McCartney tecrübesini, bakış açısını, enerjisini ve sesini bu konuda bilinçlendirmek ve desteklemek için kullanacak.

Stella McCartney “Meme kanseri farkındalığı benim için her zaman çok önemsediğim bir konu olmuştur. Her yıl milyonlarca kadının ve ailelerinin yaşamını etkileyen küresel bir sorundur. Bu girişimin dünya çapındaki büyük bir kadın topluluğuna bilgi, destek ve hizmetlere daha kolay erişim sağlayacağını umuyorum. Bu hayati konuda küçük bir rol oynamaktan heyecan duyuyorum.” dedi.

Victoria’s Secret İnsan Kaynakları Başkanı (CHRO) Laura Miller “Kanserleri, özellikle kadın kanserlerini ortadan kaldırmak, çalışanlarımız ve müşterilerimiz için önemli bir amaçtır. Victoria's Secret Kadın Kanserleri Küresel Fonu ve Stella McCartney ile olan ortaklığımız sayesinde, kadınları sağlık konusunda eğitip bilinçlendirirken tedaviye ve erken teşhis yöntemlerine erişim olanaklarını iyileştirebileceğimize inanıyoruz. Bunu yaparak, dünyadaki milyonlarca kadının hayatını iyileştirebilir ve kurtarabiliriz.” dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.