13.02.2016 10:59

Burak Sevilengül Turkcell'deki görevinden ayrılıyor

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, 29 Şubat itibariyle görevinden ayrılıyor.

Medyaloji -ÖZEL-

Turkcell'den konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Şirketimize 2001 yılında katılan ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Burak Sevilengül, 29 Şubat 2016 tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı almıştır.

Bugüne kadar sağladığı değerli katkıları için Burak Sevilengül'e teşekkür ediyor, bundan sonraki iş yaşamında kendisine başarılar diliyoruz." denildi.

BURAK SEVİLENGÜL KİMDİR?
Burak Sevilengül, 2001 yılında Turkcell’e Faturalı Marka Yönetimi yöneticisi olarak katılmıştır. Nisan 2015 itibarıyla Pazarlama Fonksiyonu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Bu göreve atanmadan önce Bireysel Satış ve Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, Bireysel Müşteriler Bölüm Başkanlığı ve Pazarlama Bölümünde farklı yöneticilik pozisyonlarında görev yapmıştır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Burak Sevilengül, MBA eğitimini Georgia Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.